EXCURSIE FOTO'S

 

Maart 2022 In de buurt van Herzogenrath

In maart 2022 ging ons uitstapje naar een gehuchtje bij Herzogenrath. We gingen op de koffie bij een nicht van een van onze leden.
Zij woont met haar man in een huis dat 300 jaar oud is. Dit resulteerde in de volgende foto’s.

     

  


 

Februari 2022 Frontenpark Maastricht

  


 

Januari 2022 Eijsder beemden

Het was een beetje mistig en grauw weer. Toch zijn we naar dit mooie natuurgebied gegaan voor een ochtend natuur-fotografie.

  

  


 

December 2021 Voormalig St. Jozefklooster Valkenburg

Op een regenachtige zaterdag bezochten we een oud en vervallen klooster in Valkenburg voor legale urban exploring fotografie.

  

  


 

Oktober 2021 Herfstfotografie

Op een stralend zonnige herfstdag zijn we gaan fotograferen in het Aambos in Heerlen. Niet de eerste keuze als je aan fotograferen denkt, maar iedereen was er erg enthousiast over. Er was heel verschillende natuur te zien, en de herfstkleuren waren al goed zichtbaar.

  

  


 

September 2021 Gaia Zoo

Deze maand hebben we een bezoek gebracht aan de Gaia Zoo te Kerkrade
De uitdaging is dan een foto te maken die een verhaal vertelt en wat afwijkt van een "normale dierentuin foto".

  

  


 

Augustus 2021 Natuur in de stad

Als uitstapje van de maand zijn we vandaag door Heerlen gaan wandelen en hebben het onderwerp: Natuur in de Stad gefotografeerd.
Het is heel verrassend hoeveel natuur er tussen al die gebouwen, straten en stoepen te zien is als je er op gaat letten. En of de winkels nou leegstaand of in gebruik zijn, de natuur is overal aanwezig.
De foto’s werden na afloop meteen besproken. Er is dus geen Photoshop of ander hulpmiddel aan te pas gekomen. Het was een een gezellige en leerzame morgen met een bijzonder resultaat.